Cart0Item(s)

Nemate artikala u vašoj košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Uvjeti prodaje

Artikli koji se prodaju u web trgovini su nosači zvuka, majice, ulaznice za koncerte, figurice, stripovi te različiti suveniri.

Svaki artikl u web trgovini ima cijenu koja je izražena u kunama i koja ne uključuje troškove dostave. Troškovi dostave računaju se u zadnjem koraku kupnje, gdje se iznos poštarine računa prema količini i vrsti naručenih proizvoda te odabranom načinu plaćanja što je transparentno prikazano kupcu prije završetka kupnje.

Web trgovina je ''produžetak'' pravog dirty old SHOP-a koji se nalazi u Tratinskoj 18 u Zagrebu i ažuriranje web trgovine se radi jednom dnevno, nakon 20h. Zbog toga je moguće da neki artikli koji su na stanju na webu u stvarnosti ne budu dostupni (ako je određeni artikl dostupan u samo 1 primjerku i kupljen u našem dućanu, na web stranici on će i dalje biti dostupan, iako ga fizički nema, do sljedećeg ažuriranja). Zato su nam potrebni Vaši podaci (e-mail) kako bismo Vas u tom slučaju mogli kontaktirati.

dirty old SHOP u potpunosti je vlasnik internetske stranice i domene www.dirtyoldempire.com. Ovaj dokument ugovor je između dirty old SHOP-a i Kupca (svaka osoba koja putem web trgovine do kraja dovede narudžbu, bila ona registrirani kupac ili kupac gost), a kojim Kupac prihvaća ove  uvjete i pravila korištenja web trgovine.

Svaka osoba koja želi obaviti kupnju u web trgovini istu može obaviti kao kupac gost ili kao registrirani kupac. Prilikom svake kupnje Kupac mora dati osobne podatke za koje se obvezuje da su točni, Kupac je obavezan informirati se o zaštiti podataka

 

NAČINI PLAĆANJA

Način plaćanja u web trgovini je kako slijedi: Moguće je plaćanje pouzećem, dolje navedenim karticama i bankovnom uplatom/net bankingom.

     

Sva plaćanja se izvršavaju u Hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u HRK se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

U slučaju plaćanja bankovnom uplatom potrebno je uplatu izvršiti u roku od 3 radna dana prema podacima iz narudžbe, u suprotnom se ista briše iz sustava.

Plaćanje bankovnom uplatom ili pouzećem moguće je samo za narudžbe unutar Hrvatske, svi kupci izvan Hrvatske mogu kupnju obaviti samo gore navedenim karticama.

 

DOSTAVA

Nakon zaprimanja narudžbe, ista se šalje u roku od 48h-72 radna sata od zaprimanja. Sve pošiljke šalju se preporučeno.

Rok za isporuku pošiljke unutar RH je 3 radna dana (4-5 radnih dana za otoke), 5-7 radnih dana za pošiljke u Europi, a 12-14 radnih dana izvan Europe (Svijet) od trenutka slanja pošiljke. Vrijeme isporuke može se produljiti ukoliko pošiljka podliježe carini i drugim kontrolama u državi Kupca.

Nakon svake uspješne narudžbe, Kupac putem e-maila dobija potvrdu narudžbe na kojoj se nalazi ukupni iznos računa.

Ukoliko je odabrani način plaćanja pouzeće, na računu se ne vide dodatni troškovi koje kupcu direktno naplaćuje Hrvatska Pošta, dostavna služba koju trgovac koristi. U slučaju plaćanja pouzećem, na iznos otkupnine (ukupni iznos naveden na web trgovini + poštarina) prilikom preuzimanja HP naplaćuje dodatnih 8,90 kn (za vrijednost otkupnine do 243 kn), odnosno 3,66% iznosa otkupnine (otkupnina preko 243 kn). 

Rigor Imperium j.d.o.o. (Dirty old SHOP) ne može biti odgovoran za dodatne troškove nastale nakon narudžbe kao što su troškovi carine i ostali troškovi koji se mogu pojaviti prilikom slanja pošiljaka izvan Hrvatske.

Sve pošiljke šalju se putem Hrvatske Pošte, a nakon slanja Kupcu se šalje potvrdni mail koji sadrži link i broj za praćenje pošiljke koja se može pratiti od idućeg dana.

Za svaki kupljeni artikl moguće je odabrati osobno preuzimanje u prodavaonici (Tratinska 18), odnosno za ulaznice za koncerte preuzimanje na ulazu. U tom slučaju, kupac nema troškove dostave.

 

CIJENE DOSTAVE

Težina paketa

Hrvatska

Svijet

do 100g

18,00 kn

48,00 kn

101-250g

20,00 kn

77,00 kn

251-500g

25,00 kn

120,00 kn

501-1000g

30,00 kn

167,00 kn

1001-2000g

38,00 kn

215,00 kn

Za plaćanje pouzećem se, na cijenu dostave, dodaje trošak od 8kn.

Dodatno u slučaju plaćanja pouzećem, na iznos otkupnine (ukupni iznos naveden na web trgovini + poštarina) prilikom preuzimanja HP naplaćuje dodatnih 8,90 kn (za vrijednost otkupnine do 243 kn), odnosno 3,66% iznosa otkupnine (otkupnina preko 243 kn).

 

REKLAMACIJE I POVRATI NOVCA

Dirty old SHOP artikli su novi i u potpuno ispravnom stanju te ih šaljemo u pakiranjima adekvatnim za transport.

Ako sa isporučenim artiklom niste zadovoljni, možete nas u u roku od 14 dana od datuma primitka kontaktirati e-mailom na shop@dirtyoldempire.com. Podaci koji su nam potrebni da procjenimo osnovanost Vašeg prigovora su: broj naružbe, ime i prezime, adresa, način plaćanja i preuzimanja artikla, opis reklamacije.

U slučaju korištenja dostave, ako primjetite oštećenja na pakiranju nemojte preuzimati pošiljku i zatražite od dostavljača da proizvod vrati nama, Ako dostavljaču ne reklamirate oštećenje i preuzmete artikle, smatra se da ste preuzeli artikl s neoštećenom ambalažom. U tom slučaju ne možemo odgovarati za eventualna oštećenja nastala prilikom transporta i uvažiti reklamaciju.

Ulaznice za koncerte nije moguće vratiti niti zamijeniti, osim u slučaju otkazivanja koncerta, nakon službene objave organizatora. U slučaju povrata ulaznica zbog otkazanog eventa, Kupac snosi troškove povratne poštarine.

Ovisno o Vašem prigovoru/reklamaciji i razlogu nezadovoljstva proizvodom, poslat ćemo Vam informaciju da li Vaš prigovor smatramo opravdanim, te o mogućnosti zamjene proizvoda, povratu proizvoda ili povratu novca.

U slučaju zamjene ili povrata artikla, Kupac snosi sve naknadno nastale troškove poštarine.