PITANJA I ODGOVORI / FAQ / UVJETI I PRAVILA

ENGLISH INFO BELOW

***************************************************************************************************************************************************************************

PODACI O PRODAJNOM MJESTU

Rigor Imperium j.d.o.o. (dirty old SHOP)
MBS: 080827525,  upisano u Trgovački sud u Zagrebu
OIB: 55507566304
Tratinska 18, 10000 Zagreb, Hrvatska
T: 01/5573888, e-mail: shop@dirtyoldempire.com

PODACI O PROIZVODIMA I USLUGAMA

Artikli koji se prodaju u web trgovini su nosači zvuka, majice, ulaznice za koncerte, figurice, stripovi te različiti suveniri.

Svaki artikl u web trgovini ima cijenu koja je izražena u kunama i koja ne uključuje troškove dostave. Troškovi dostave računaju se u zadnjem koraku kupnje, gdje se iznos poštarine računa prema količini i vrsti naručenih proizvoda te odabranom načinu plaćanja što je transparentno prikazano kupcu prije završetka kupnje.
Rigor Imperium j.d.o.o. (u daljnjem tekstu: Dirty old SHOP) ne može biti odgovoran za dodatne troškove nastale nakon narudžbe kao što su troškovi carine i ostali troškovi koji se mogu pojaviti prilikom slanja pošiljaka izvan Hrvatske.

Web shop je ''produžetak'' pravog dirty old SHOP-a koji se nalazi u Tratinskoj 18 u Zagrebu i ažuriranje web shopa se radi jednom dnevno, nakon 20h. Zbog toga je moguće da neki artikli koji su na stanju na webu u stvarnosti ne budu dostupni (ako je određeni artikl dostupan u samo 1 primjerku i kupljen u našem dućanu, na web stranici on će i dalje biti dostupan, iako ga fizički nema, do sljedećeg ažuriranja). Zato su nam potrebni Vaši podaci (e-mail) kako bismo Vas u tom slučaju mogli kontaktirati.

UVJETI PRODAJE

dirty old SHOP u potpunosti je vlasnik internetske stranice i domene dirtyoldempire.com. Ovaj dokument ugovor je između dirty old SHOP-a i Kupca (svaka osoba koja putem webshopa do kraja dovede narudžbu, bila ona registrirani kupac ili kupac gost), a kojim Kupac prihvaća sve uvjete i pravila korištenja web trgovine.

Svaka osoba koja želi obaviti kupnju u web trgovini istu može obaviti kao kupac gost ili kao registrirani kupac. Prilikom svake kupnje Kupac mora dati osobne podatke za koje se obvezuje da su točni. Ti podaci služe isključivo za sigurnost kupnje te se neće dijeliti trećoj strani.

Nakon svake uspješne narudžbe, Kupac putem e-maila dobija potvrdu narudžbe na kojoj se nalazi ukupni iznos računa.

Nakon zaprimanja narudžbe, ista se šalje u roku od 48h-72h od zaprimanja. Sve pošiljke šalju se preporučeno. Rok za isporuku pošiljke unutar RH je 3 radna dana (4-5 radnih dana za otoke), 5-7 radnih dana za pošiljke u Europi, a 12-14 radnih dana izvan Europe (Svijet) od trenutka slanja pošiljke. Vrijeme isporuke može se produljiti ukoliko pošiljka podliježe carini i drugim kontrolama u državi Kupca.

Način plaćanja u web trgovini je kako slijedi.

Moguće je plaćanje pouzećem. U slučaju plaćanja pouzećem, na iznos otkupnine (ukupni iznos naveden na web trgovini + poštarina) prilikom preuzimanja HP naplaćuje dodatnih 8,90kn (za vrijednost otkupnine do 243kn), odnosno 3,66% iznosa otkupnine (otkupnina preko 243kn).

Moguće je plaćanje dolje navedenim karticama.

 

     

 

Sva plaćanja se izvršavaju u Hrvatskim kunama. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u HRK se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

Dirty old SHOP artikli su novi i u potpuno ispravnom stanju te ih šaljemo u pakiranjima adekvatnim za transport, a za propuste treće strane te eventualna oštećenja nastala prilikom transporta ne možemo odgovarati pa niti prihvatiti reklamacije. Kupljenu robu nije moguće vratiti, ali ukoliko ju želite zamjeniti, radi npr. veličine majice, to možete učiniti najkasnije 15 dana od slanja pošiljke, a nastale naknadne troškove snosi Kupac. Ulaznice za koncerte nije moguće vratiti niti zamijeniti, osim u slučaju otkazivanja koncerta, nakon službene objave organizatora.

Sve pošiljke šalju se putem Hrvatske Pošte, a nakon slanja Kupcu se šalje potvrdni mail koji sadrži broj za praćenje pošiljke koja se može pratiti od idućeg dana na ovom linku.

U slučaju plaćanja uplatnicom potrebno je uplatu izvršiti u roku od 3 radna dana prema podacima iz narudžbe, u suprotnom se ista briše iz sustava.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

dirty old SHOP obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici dirty old SHOP-a i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIJENOSA OSOBNIH PODATAKA

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSpay™ sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

ENGLISH INFO:
Handling time for international orders is 3 business days. Once your order is shipped (you can check on the status of your shippment in your account), it will arrive in approximately 5-7 business days if you are in Europe, and 12-14 days if you are outside of Europe (time may vary if your order is held at customs in your country).
We cannot be held responsible for any additional charges that occur after your order is shipped, such as customs fees and other.

Purchased goods cannot be refunded but can be exchanged within two weeks of receiveing the items. All return costs are payed by the buyer. Concert tickets cannot be exchanged or refunded.

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.