Uvodne odredbe

Web stranica https://www.dirtyoldempire.com/ i sav sadržaj stranice u vlasništvu je Rigor Imperium j.d.o.o. (Dirty old SHOP).

Korištenjem web stranice potvrđujete da ste razumjeli i  prihvatili u potpunosti Uvjete korištenja koji su trenutno na snazi. Dirty old SHOP zadržava pravo izmjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku, a navedene izmjene stupaju na snagu objavom na ovim stranicama.

Dirty old SHOP drži do Vaše privatnosti i zaštite vaših podataka i primjenjuje načela, te poštuje zahtjeve Zakona o primjeni Opće uredbe o zaštiti podataka.

Opće odredbe

Putem Web stranica https://www.dirtyoldempire.com/ objavljujemo vlastiti sadržaj, sadržaj poslovnih partnera i oglašivača, te linkove na stranice trećih strana.

Nastojimo održavati sadržaj ispravnim, sigurnim i dostupnim za korištenje, ali stranice koristite na vlastitu odgovornost.  Dirty old SHOP ne smatra se odgovornim za bilo kakvu štetu ili dodatne troškove koji mogu nastati korištenjem stanice Vama ili bilo kojoj trećoj strani, a vezano uz korištenje ili zloupotrebu sadržaja ove web stranice.

Dirty old SHOP nema nadzor nad sadržajem koji je dostupan putem linkova na stranice trećih strana, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti prilikom korištenja takvog sadržaja.

Sadržaj stranice tekstovi, fotografije, dizajn, elementi stranice i programski kod u vlasništvu je Dirty old SHOP i neovlašteno korištenje ili kopiranje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika smatra se kršenjem autorskih prava.

Zabranjene su bilo kakve ručne ili automatizirane radnje ili aktivnosti koje mogu imati utjecaj na rad i sigurnost i dostupnost stanice, podataka i sigurnost drugih korisnika usluge. U slučaju da Dirty old SHOP prepozna takve aktivnosti onemogućiti će vam pristup i korištenje web strance, te po potrebi poduzeti i druge radnje da bi se spriječila zlouporeba.

Web trgovina

Stranicu web trgovine koristite za kupovinu dostupnih artikala, a možete ju koristiti kao registrirani korisnik ili gost.

Registriranim korisnicima omogućavamo jednostavniji postupak kupovine korištenjem podataka iz korisničkog računa: pregled košarice, spremanje liste želja, slanje informacija o proizvodima, popustim i akcijama.

Pristup podacima zaštićen je lozinkom, a Dirty old SHOP nije odgovoran za neovlašteni pristup podacima ili zloupotrebe koje mogu nastati u slučaju korištenja slabe lozinke, dijeljena lozinke sa drugim osobama ili neprimjerenog rukovanja lozinkom.

Kako bi Vam omogućili korištenje usluga dostupnih registriranim korisnicima prikupljamo samo nužne podatke, a kako je navedeno u Izjavi o zaštiti privatnosti.

Prilikom korištenja naših usluga obavezni ste upisati ispravne podatke i redovno ih održavati ispravnima. U slučaju da koristite podatke druge osobe u svrhu registracije, dostave ili plaćanja obavezni ste osobu koja je vlasnik podataka o tome obavijestiti i dobiti suglasnost. Dirty old SHOP ima pravo blokirati ili obrisati korisnički račun, ako ustanovi da podaci nisu ispravni ili da se radi o lažnom predstavljanju i zloupotrebi podataka druge osobe.

Prilikom kupovine prihvaćate uvjete prodaje kojima su regulirane obaveze i prava kupaca i Dirty old SHOP-a.

Završne odredbe

Sve primjedbe, prigovore ili zahtjeve vezane uz korištenje ove stranice možete uputiti na kontaktne podatke koji su objavljeni na stranici.

Za sve zahtjeve i sporove koji mogu proisteći iz korištenja naših usluga i ove web stranice primjenjivo je hrvatsko pravo i nadležni su sudovi u Hrvatskoj.

Uvjeti korištenja objavljeni 25.1.2023.

Kontakt podaci
Način plaćanja

Ulaznice za koncerte moguće je platiti karticom samo u webshop trgovini. U prodavaonici je način plaćanja za ulaznice samo gotovina.

Newsletter prijava

Pratite nas na društvenim mrežama

DIRTY OLD SHOP © 2024