Artikli koji se prodaju u web trgovini su nosači zvuka, majice, ulaznice za koncerte, figurice, stripovi te različiti suveniri.

Svaki artikl u web trgovini ima cijenu koja je izražena u eurima i koja ne uključuje troškove dostave. Troškovi dostave računaju se u zadnjem koraku kupnje, gdje se iznos poštarine računa prema količini i vrsti naručenih proizvoda te odabranom načinu plaćanja što je transparentno prikazano kupcu prije završetka kupnje.

Web trgovina je ”produžetak” pravog dirty old SHOP-a koji se nalazi u Tratinskoj 34 u Zagrebu i ažuriranje web trgovine se radi jednom dnevno. Zbog toga je moguće da neki artikli koji su na stanju na webu u stvarnosti ne budu dostupni (ako je određeni artikl dostupan u samo 1 primjerku i kupljen u našem dućanu, na web stranici on će i dalje biti dostupan, iako ga fizički nema, do sljedećeg ažuriranja). Zato su nam potrebni Vaši podaci (e-mail) kako bismo Vas u tom slučaju mogli kontaktirati.

dirty old SHOP u potpunosti je vlasnik internetske stranice i domene www.dirtyoldempire.com. Ovaj dokument ugovor je između dirty old SHOP-a i Kupca (svaka osoba koja putem web trgovine do kraja dovede narudžbu, bila ona registrirani kupac ili kupac gost), a kojim Kupac prihvaća ove  uvjete i pravila korištenja web trgovine.

Svaka osoba koja želi obaviti kupnju u web trgovini istu može obaviti kao kupac gost ili kao registrirani kupac. Prilikom svake kupnje Kupac mora dati osobne podatke za koje se obvezuje da su točni, Kupac je obavezan informirati se o zaštiti podataka.

 

NAČINI PLAĆANJA

Način plaćanja u web trgovini je kako slijedi: Moguće je plaćanje dolje navedenim karticama i bankovnom uplatom/net bankingom.

 

Sva plaćanja se izvršavaju u eurima. Prilikom naplate vašom kreditnom karticom iznos u EUR se pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara. Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj web stranici.

U slučaju plaćanja bankovnom uplatom potrebno je uplatu izvršiti u roku od 3 radna dana prema podacima iz narudžbe, u suprotnom se ista briše iz sustava. Iznos uplate mora biti točan iznos koji se nalazi u potvrdi narudžbe, u slučaju neopravdane uplate većeg iznosa od onog koji je iskazan u potvrdi narudžbe, nije moguć povrat razlike.

Plaćanje bankovnom uplatom moguće je samo za narudžbe unutar Hrvatske, svi kupci izvan Hrvatske mogu kupnju obaviti samo gore navedenim karticama.

Nije moguće plaćanje Revolutom ili sličnim oblicima plaćanja – takvo plaćanje je uplata sa stranog računa i tako se tretira, a ukoliko kupac protivno ovoj odredbi uplati Revolutom ili sličnim oblikom plaćanja, veliki bankovni troškovi koje mi snosimo nećemo biti u mogućnosti vratiti kupcu, a narudžba neće moći biti procesuirana bez pokrivanja tih troškova, od strane kupca, načinom plaćanja koji je naveden kao prihvatljiv.

Za kupnju ulaznica naplaćuje se dodatna naknada [manipulativni troškovi] u iznosu od 2€ po narudžbi. Ukoliko se odabere plaćanje karticom, dodatno se još naplaćuje i naknada od 4% od ukupne cijene, zbog kartičarskih troškova [ne uključujući i dostavu].

 

DOSTAVA

Pošiljke se šalju u roku od 48-72 radna sata od zaprimanja. Sve pošiljke šalju se preporučeno putem Hrvatske Pošte u inozemstvo, a putem usluge Paket24 unutar Hrvatske.

Rok za isporuku pošiljke unutar RH je 3 radna dana (4-5 radnih dana za otoke), a sukladno praviliniku Paket24; 10-15 radnih dana za pošiljke u Europi, a 15-20 radnih dana izvan Europe (Svijet) od trenutka slanja pošiljke. Vrijeme isporuke može se produljiti ukoliko pošiljka podliježe carini i drugim kontrolama u državi Kupca.

Nakon svake uspješne narudžbe, Kupac putem e-maila dobija potvrdu narudžbe na kojoj se nalazi ukupni iznos računa.

Rigor Imperium j.d.o.o. (Dirty old SHOP) ne može biti odgovoran za dodatne troškove nastale nakon narudžbe kao što su troškovi carine i ostali troškovi koji se mogu pojaviti prilikom slanja pošiljaka izvan Hrvatske, isto tako, ne može biti odgovoran za eventualno dulje vrijeme dostave (od gore navedenog) do čega može doći uslijed velikih gužvi ili drugih faktora za koje je odgovorna Hrvatska Pošta.

Sve pošiljke šalju se putem usluge Paket24 Hrvatske Pošte, a nakon slanja Kupcu se šalje potvrdni mail koji sadrži link i broj za praćenje pošiljke koja se može pratiti od idućeg dana.

U slučaju naručivanja artikla koji je u fazi prednarudžbe (te u trenutku same narudžbe nije dostupan), cijela narudžba, skupa sa artiklima koji jesu dostupni, šalje se tek kada je i prednaručeni artikl dostupan za slanje.

Za svaki kupljeni artikl moguće je odabrati osobno preuzimanje u prodavaonici (Tratinska 34), odnosno za ulaznice za koncerte preuzimanje na ulazu na koncert, a po obavijesti o spremnosti pošiljke. U tom slučaju, kupac nema troškove dostave.

Besplatna poštarina primjenjuje se na svaku narudžbu iznad 59€, unutar Hrvatske, a ne uključuje ulaznice.

 

CIJENE DOSTAVE
Težina paketa Hrvatska Svijet
do 100g 6€ 9€
101-250g 6€ 13€
251-500g 6€ 17€
501-1000g 6€ 21€
1001-2000g 7€ 27€
2001-5000g 7,50€ 32€
preko 5001g 8€ 43€

 

REKLAMACIJE I POVRATI NOVCA

Dirty old SHOP artikli su novi i u potpuno ispravnom stanju te ih šaljemo u pakiranjima adekvatnim za transport.

Ako sa isporučenim artiklom niste zadovoljni, možete nas u u roku od 14 dana od datuma primitka kontaktirati e-mailom na shop@dirtyoldempire.com. Podaci koji su nam potrebni da procjenimo osnovanost Vašeg prigovora su: broj naružbe, ime i prezime, adresa, način plaćanja i preuzimanja artikla, opis reklamacije.

U slučaju korištenja dostave, ako primjetite oštećenja na pakiranju nemojte preuzimati pošiljku i zatražite od dostavljača da proizvod vrati nama, Ako dostavljaču ne reklamirate oštećenje i preuzmete artikle, smatra se da ste preuzeli artikl s neoštećenom ambalažom. U tom slučaju ne možemo odgovarati za eventualna oštećenja nastala prilikom transporta i uvažiti reklamaciju.

Svi vinili u webshopu su novi, a većina ih je tvornički zatvorena. Ako želite izbjeći eventualna oštećenja na hrptu omota vinila (s gornje ili donje strane omota), zamolite nas da vam ga pošaljemo otvorenog, sa vinilom izvan omota, jer u ostalim slučajevima ne možemo biti odgovorni za ovakva oštećenja.

Ulaznice za koncerte nije moguće vratiti niti zamijeniti, osim u slučaju otkazivanja koncerta, nakon službene objave organizatora. U slučaju povrata ulaznica zbog otkazanog eventa, Kupac snosi troškove povratne poštarine. U slučaju ovakvog povrata ulaznica, nismo u mogućnosti napraviti povrat transakcijskih i ostalih troškova, već samo povrat cijene ulaznica. Kupac je dužan sam se informirati o uvjetima povrata te se, u roku određenom za povrat, javiti nama za ostvarenje tog povrata.

Ovisno o Vašem prigovoru/reklamaciji i razlogu nezadovoljstva proizvodom, poslat ćemo Vam informaciju da li Vaš prigovor smatramo opravdanim, te o mogućnosti zamjene proizvoda, povratu proizvoda ili povratu novca.

U slučaju zamjene ili povrata artikla, Kupac snosi sve naknadno nastale troškove poštarine.

Ukoliko kupac iz inozemstva želi dostavu u inozemstvo te navede točnu inozemnu adresu, ali kao državu dostave odabere Hrvatsku, te na taj način bude mogao odabrati plaćanje pouzećem ili net bankingom, narudžba će mu biti otkazana. U slučaju da je kupac prije našeg otkazivanja narudžbe već uplatio sredstva na naš račun, nećemo biti u mogućnosti izvršiti puni povrat sredstava, zbog velikih bankovnih troškova za inozemne uplate, zbog kojih one i nisu dozvoljene kao sredstvo plaćanja za kupce izvan Hrvatske.

U slučaju uplate Revolutom, koji nije dozvoljen kao način plaćanja (obzirom da je to uplata sa stranog računa) nećemo biti u mogućnosti kupcu vratiti velike bankovne transakcijske troškove koje snosimo.

U slučaju bilo kakvih povrata, oni se vrše na isti način na koji je išla inicijalna uplata kupca – direktno na karticu ili račun s kojeg je obavljena kupnja.

Kontakt podaci
Način plaćanja

Sredstvo plaćanja u prodavaonici su gotovina i kartice (Visa, Mastercard i Maestro) za svu robu osim ulaznica, koje je moguće platiti samo gotovinom.

Newsletter prijava

Pratite nas na društvenim mrežama

DIRTY OLD SHOP © 2024